Батозський Олексій Сергійович

Хірург-проктолог першої кваліфікаційної категорії

Освіта

  • Закінчив лікувальний факультет Дніпропетровського медичного інституту народної медицини в 2005 году
  • З 2005 по 2008 рік - первинна спеціалізація з хірургії на базі Дніпропетровської державної медичної академии, кафедра факультетської хірургії та хірургії інтернів на базі міської КЛІНІЧНОЇ лікарні №6
  • З 2008 року працює лікарем - хірургом з надання невідкладної та планової медичної допомоги на базі КЗ «ДМКЛ№16» ДОР »
  • В 2017 році отримав першу кваліфікаційну категорію за фахом хірургія
  • Протягом тривало часу надає амбулаторну допомогу хворим проктологічного профілю за допомогою впровадження у свою практику малоінвазивних методик лікування таких як вакуумне лігування латексними кільцями, радіохвильової та електрохірургічної диссекции і коагуляції тканин при таких захворюваннях як гемороїдальна хвороба, доброякісні новоутворення ділянки ануса на анального каналу, неускладнені нориці та тріщини заднього проходу.
  • З метою підвищення своєї кваліфікації та впровадження нових методик лікування активно приймає участь у роботі обласних товариств, з'їздах, симпозіумах та міжнародних науково-практичних конференціях на що має відповідні сертифікати.

Основні напрямки

  • Спеціалізуюся на різних проктологічних проблемах - геморой, анальна тріщина, поліпи анального отвору, кондиломи та багато іншого

Статті

Послуги та вартість

Відповіді на запитання

Задати питання лікарю
  • Юлія 2022-12-04 11:50:00
    Добрий день, лікарю!
    Підкажіть будьласка чи впливає прийом системних ретиноїдів на плід, якщо вагітніти через рік або більше після їх відміни? Взагалі можна їх приймати якщо у подальшому планую вагітність?
    • Михайло Медведєв
      Добрий день, планувати вагітність можна вже через 3 місяці після відміни системних ретиноїдів. Вони дуже шкідливі для плода, але тільки під час прийому.
  • Валерия 2022-12-02 23:53:00
    Подскажите, пожалуйста, чего стоит ожидать после отмены КОК после их долгого применения (6 лет)? Правда ли, что шанс забеременеть после отмены вырастает и почему (нигде нет официальной информации на этот счет)? Сколько месяцев потребуется организму, чтобы перестроится? Спасибо!
    • Михайло Медведєв
      Добрий день, планувати вагітність можна одразу. Приблизно 3 місяці організм може переналаштовуватись, але це не привід не планувати вагітність. Шанс завагітніти після відміни КОК збільшується у жінок з проблемами овуляції та, можливо, ендометріозом. Тому і в загальній популяції збільшується. Я не думаю, що це збільшення відбувається у здорових жінок.
  • Альона 2022-12-02 15:09:00
    Михайло Володимирович, доброго дня.
    Підкажіть, будь ласка, лікар виявила поліп цервікального каналу без кольпоскопії, при огляді на кріслі, по розміру як вишнева кісточка.
    (Є мазок з поверхні шийки матки, із церв.каналу-дисплазія циліндричного епітелію, слабка, помірна, залозова гіперплазія)
    1)Чи потрібно пройти кольпоскопію для підтвердження наявності поліпа перед офісною гістероскопією?
    2) Запальний процес? було видно по УЗІ, протипоказ для маніпуляцій?
    Дякую Вам за відповідь. Бажаю здоров'я!
    • Михайло Медведєв
      Добрий вечір, такий великий поліп не треба дивитись на кольпоскопії. Делтальну інформацію про офісну гістероскопію можна передивитись тут: https://klinika.medvedev.ua/office-hysteroscopy/ Якщо у Вас залишаться питання, звертайтесь до адміністраторів. Якщо і після цього буде невпевненість, завжди попередньо можна звернутися на консультацію. З повагою, МВ
  • Ганна 2022-11-26 12:39:00
    Доброго дня. Чи можна отримати онлайн-консультацію у вашій клініці? В мене лейоміома. Одна досить велика 53×36 мм, є УЗД. Хотіла б щоб ваш лікар подивився. І думаю робити лапароскопічну операцію
    • Михайло Медведєв
      Добрий день, так можна. Краще особисто до мене записатись, оскільки я роблю такі операції і ми відразу вирішимо усі питання. Проконтактуйте, будь ласка, з адміністраторами. 0671425060

Поставити запитання лікарю